Sådan Identificerer Du Læderkvaliteten Af Et Lammeskind

Med et antal af lammeskindstyper og adskillige lammeskindsforhandlere derude er det svært at identificerer, hvilken der er den bedste kilde til at købe autentiske Grå lammeskind fra.

Kvaliteten af læderet er meget vigtigt, når det kommer til at købe et lammeskind. Læderet er undersiden, der altid bør opfylde disse få listede kvaliteter til at hjælpe dig med at identificere det bedste lammeskind meget let. Nogle af disse læderkvaliteter er:

  1. Stærk tekstur men smidig og fleksibel
  2. Fuldstændigt lugtfri, ingen grimme eller syntetiske lugte
  3. Ingen revner, sprødhed, kun glat tekstur
  4. Fri fra enhver anden ufuldkommenhed eller revner

Diskussion af teksturen og tykkelsen af lammeskindslæderet

Læder kan altid identificeres ved de første synlige træk, som er – dets tykkelse og dets fasthed. Det er let at blive forvirret, når du møder forskellige typer af læder og at identificere, hvilken er den ægte vare.

Læderet af et lammeskind bør altid have en tekstur, der er – tyk, blød såvel som fleksibel. Det bør være fri for enhver form for rynker, og skal have et naturligt lag af olie på det, hvilket sikrer, at det ikke bliver tørt eller sprødt. Dette er naturlig fugtighed af olie kaldet lanolin, som er grunden til blødheden af et lammeskind såvel som dets naturlige gode egenskaber som at være antibakterielt, åndbart såvel som blødt at røre ved.

Du kan finde grå lammeskind, der har læder, der er ret skinnende – dette gøres ved en proces af at skinne og polere undersiden af læderet med en fin blødhed. Vær ikke bekymret hvis du finder, at det originale lammeskind, du købte fra sælgeren, har en god glans, der kan se usædvanlig ud. Spørg din sælger om lammeskindet er australsk, da lammeskindstæpper fra Australien generelt gives en ruskindsfinish for glathed og for at forlænge dets levetid.

Hvorimod, sammenlignet med lammeskind af lavere kvalitet, kan du finde ingen til lav kvalitets finish, der kan efterlade en plet på overfladen og også lugte mærkeligt. Læderet er også tyndt, og denne finish kan forsvinde efter få ugers brug.

Lugten

Nu til lugtfaktoren, et originalt lammeskind bør altid have ingen lugt af nogen slags, overhovedet. Lav kvalitets lammeskind kan have en vedvarende lugt, som generelt kommer fra deres garvningsproces. Så vær sikker på at spørge din sælger omkring denne faktor; om lammeskindene, de sælger, kan opfylde kravene givet ovenfor. Hvis de tøver, eller giver dig bestemt undskyldninger om, at disse træk ikke betyder noget, så er det tid til at lede efter en anden sælger.

Før du køber dit lammeskind

Før du går ud og leder efter et passende lammeskind, bør du sikre dig, at du får ryddet alle dine tvivl af sælgeren. Snak med deres kundeservice og stil alle de førhen nævnte vigtige spørgsmål. Hvis du leder efter farver såsom grå lammeskind eller sort, spørg om disse er ægte, eller hvordan de fremstilles. Der er mange online butikker og en sådan pålidelig butik er TrendCarpet, der tilbyder premium grå lammeskind til den bedste pris. Spørg din sælger omkring prisniveauet, størrelseskonfigurationerne, og hvad leverinGrå lammeskindg koster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *